Kedves Mozilátogatók!
A koronavírus-járvány megelőzése érdekében a Petőfi Mozi 2020.03.16, hétfőtől határozatlan ideig zárva tart.
A későbbi előadásokra online megvásárolt jegyeket hamarosan visszautaljuk. A jegypénztárban vásárolt jegyeket március 15. 20:00-ig, vagy az újranyitást követő napokban visszaváltjuk. Az időközben lejáró ajándékjegyek érvényességi idejét meghosszabbítjuk.
Köszönjük a megértést!
KULT-SZERDA: Pavarotti
KULT-SZERDA: Pavarotti
Dokumentumfilm, Életrajz, Zene
hamarosan
KULT-SZERDA: Pavarotti
  • (Pavarotti)

  • Rendező: Ron Howard
  • Főszereplők: Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, José Carreras, Bono, Stevie Wonder
  • Időtartam: 1 óra 54 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.10.23.

 

Röviden a filmről

Októberben KULT-SZERDA néven, kísérleti jelleggel útjára indítjuk új rovatunkat, melynek célja a kommersz filmektől eltérő, általában magasabb művészeti értékkel bíró, ám szűkebb réteget megcélzó alkotások bemutatása és népszerűsítése. A KULT-SZERDA sorozattal havonta egyszer jelentkezünk, és minden film csak egyetlen alkalommal lesz műsoron. Ezekre az előadásokra a jegyek egységesen mindőssze 990Ft-ért kaphatók! Sorozatunk első állomása október 23-án 18.00-tól a világhírű tenor életét és karrierjét feldolgozó PAVAROTTI.

„A tömegek tenorja” néven is ismert Pavarotti ritkaságszámba menő módon egyszerre volt utánozhatatlan egyéniség, zseni és világszerte közkedvelt híresség, aki istenadta tehetségét kihasználva népszerűsítette az operát a lehető legszélesebb körben. Pavarotti úgy állt hozzá a munkához, hogy az opera műfajában minden zenekedvelő találhat magának valamit, és puszta tehetségének köszönhetően eluralta a világ legnagyobb színpadait, hallgatók millióinak szívét hódította meg.

 

Előzetes

KULT-SZERDA: Pavarotti

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.